Обществен борд на ТЕЛЪС Интернешънъл в България

Общественият борд на ТЕЛЪС Интернешънъл в България е основан през 2015 г. от TELUS International Europe. От създаването си до момента бордът е подкрепил финансово 98 проекта и е разпределил над 700 000 лева в полза на обществено значими и устойчиви проекти в сферите образование, здравеопазване и опазване на околната среда.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.

За повече информация относно компанията: https://www.telusinternational.com/, а за повече информация относно Борда, можете да посетите: https://web2.telusinternational.com/telus-international-community-board. 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение за ANDROID

  • Get it on Google Play