NN

Спортното изживяване за деца на 5kmrun се провежда с марката на NN

Детските съботни бягания на 5kmrun вече се реализират с подкрепата на NN България (доскоро познати като ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване). Глобалната компания за застраховане, пенсионно осигуряване и управление на активи е новият партньор, с подкрепата на който най-младите фенове на бягането в София ще се радват на нови спортни изживявания и множество награди. Новата поредица от бягания - NN 5kmrun за деца, ще обхване 14 бягания за 14 месеца, считано от м. ноември, а мястото е добре познатия ни Южен парк в столицата. За всички почитатели напомняме, че детското бягане се организира всяка последна събота от месеца, като предизвикателството пред младите участници е да пробягат дистанцията от 2 километра.

 

NN има богата история в подкрепата за разнообразни спортни дейности, като волейбол, футбол, хокей на лед и шах. С промяната на името и логото на бизнеса от ING на NN през 2015 г., компанията търси и открива по отношение на бягането нова спортна активност, която да развива и подкрепя. В международен план компанията застава зад различни маратони, като бягането е в унисон с ценностите на  NN – Грижа, Откритост, Ангажираност. Със спортните прояви компанията се стреми да допринася за по-доброто здраве и благоденствие на обществото, така както се грижи и за финансовото бъдеще на хората.

Маратоните, които NN спонсорира в момента са: NN Маратонът в Ротердам (Marathon Rotterdam, Холандия), NN Маратонът в Хага (City-Pier-City Run (CPC), Хага, Холандия), NN Градски бягания в Белгия  (NN Urban Trail series, various locations, Belgium), Маратонът Александър Велики в Солун, Гърция (Alexander the Great Marathon, Thessaloniki, Greece), NN Да живеем добре в Гърция NN Live Well Event, Athens, Greece (own event), NN Ултрабалатон,езерото Балатон, Унгария (NN Ultrabalaton, Balaton Lake, Hungary), ING Нощен маратон в Люксембург ( ING Night Marathon, Luxembourg, Luxembourg), Градски бягания с Nationale-Nederlanden на различни места в Полша (City Trails with Nationale-Nederlanden, various locations, Poland), Маратонът в Наха, Япония (Naha Marathon, Naha, Japan).

NN  и 5kmrun  ви очакват  вска последна събота на месеца от 10.00 ч. лятно и 11:00 ч. зимно разписание. В бягането могат да участват всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст. Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място не се отчита :)

 

За NN България

NN е новото име, което ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане използват от 2015 г.

NN Group е компания за застраховане и управление на активи със силно, предимно европейско присъствие, с 15 милиона клиенти в 18 страни. С повече от 12 000 служители групата предоставя пенсионно осигуряване, застраховане, управление на активи и банкиране. От 2 юли 2014 г. акциите на NN Group се търгуват на фондовата борса Euronext в Амстердам, а от 23 март 2015 г. те са част от основния борсов индекс AEX 25 (Euronext в Амстердам).

В България NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане помагат на над 385 хиляди индивидуални клиенти да планират финансовото си бъдеще, както и на над 300 корпоративни клиенти да осъществяват програми за мотивиране и ангажиране на служителите си. NN се стреми да предоставя финансови решения и да консултира своите клиенти за управлението на личните им финанси в пет области: пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено планиране. Уебсайт: www.nnbulgaria.com

 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение за ANDROID

  • Get it on Google Play