NN Kids Run

Какво е това: 2 км. свободно, но организирано бягане изцяло и само за деца!

За кого е това: За всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст! Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място няма да се отчита!

Кога: 2 км. бягане за деца ще бъде организирано от 10:00 ч. лятно/11:00 ч. зимно време - всяка последна събота от месеца.

Къде: За сега само в Южен парк София. Старт / финалната зона остава пред „Паметника с гълъбите“, a трасето от 2 км.  ще се препокрива в първата и последната част с това на 5kmrun - 5 км.!

Как: След еднократна регистрация на сайта, по същия начин както и от където става регистрирането за 5kmrun. Вече регистрираните деца на 5kmrun, нямат нужда от повторна регистрация!

Какво ще получат малките камаранчета: Както и големите:): Засичане, съхранение и предоставяне на информация относно постигнатите резултати за време и заето място след финиширане!

Колко струва: Абсолютно безплатно за всяко дете.

Откриване и първо бягане: 25 април 2015 г., 10:00 ч. Южен парк.

Ние от 5kmrun си даваме сметка, че децата са най-ценното ни богатство и затова сигурността и здравето на това съботно 2 км. детско бягане ще бъде приоритет за всички нас: Организатори, Родители, Придружители и най-малките ни участници!

В тази връзка трасето от 2 км. ще бъде допълнително осигурено и обезопасено, като за целта винаги ще имаме нужда от допълнителен брой Доброволци!

Ето едно видео клипче от второто ни 5kmrun Kids:)

New Какво е NN Точкова класация на Kids Run?

Тази класация се осъществява отново със специалната подкрепа на NN!

"NN Точкова класация на KidsRun.bg важи за една календарна година! Победителите ще се обявят на едно от последните бягания за годината през м. декември.

За всяко едно 2 км детско бягане, успешно завършилите участници се разделят според пола и позицията, която са заели. Всяко бягане има отделен лимит от по 100 точки за пол. Първото момиченце пресякло финиша получава 100 точки, второто 99 и така се намалява, докато се стигне 1 точка, като след 101-ия участник, всички получават по 1 точка. За момченцата важи същото правило.

 

ВНИМНИЕ: всички деца, събрали мин. 100 точки до края на 2017 г. ще получат награди за постоянство и добро представяне в бяганията по време на специално събитие, организирано от NN в края на 2017 година.

На каква възраст може да се участва?

Това е 2 км. бягане за деца от 4 до 14 г.

Ако не сте дете, защо не опитате да се включите на някое от нашите съботни 5км. бягания?

Как да се регистрирам за NN Kids Run?

Ако сте вече регистрирани на сайта на 5kmrun, то вие не се нуждаете от нова регистрация. Вашият баркод е единственото необходимо нещо!

Обаче, ако не сте регистриран все още, това може да го направите веднага от тук:

Регистрацията е еднократна и завинаги!

След успешната регистрация ще получите потвърдителен имейл с линк за активиране на вашата регистрация. Едва след активирането, ще може да се логнете. Там в отделна секция "Баркод" ще откриете личния ви баркод, който е нужен, за да се отчете времето, за което сте пробягали 2-та км.

Разпечатайте Вашия баркод, за да го донесете на бягането (повече информация за баркода тук)

Това е всичко! Сега вече може да бягате с 5kmrun Kids, когато решите!

Очакваме Ви!

 

НОВО: при Регистрация на сайта, вече може да се посочва и училището на детето – надпреварата ще става и по училища, направете го съпричастно, насърчете принадлежност :) 

 

Колко бързо трябва да бягам?

5kmrun Kids 2 км., може да се бяга, или ходи! Няма значение колко бързо, важното е да се чувствате добре и да се забавлявате!

Трябва ли да съм с детето по време на бягането?

Докато 5kmrun приема своята отговорност за минимизиране на всички рискове (наранявания, контузии, губене) по време на нашите бягания, то самите родители са тези, които носят пълната отговорност за своите деца!

Не е задължително за родителите да участват (бягат) в 5kmrun Kids 2 км., но децата под 11 г. трябва да бъдат придружавани на бягането от родител или близък на детето! Родителите трябва да наблюдават и да се грижат сами за безопасността на детето преди, по време и след бягането!

 

Мога ли да бягам с детето по време на NN Kids Run?

Да, но имайте предвид, че само деца от 4 до 14 г., които бягат или ходят самостоятелно (за пример: не тези в детска количка или носени от родител), могат да пресичат финала, както и да получат своите резултати от бягането!

Възрастните нямат право да навлизат във финалната зона, очертана с нашите конуси!

Има ли предвидени награди за децата? 2018 г.

За да насърчим постоянството, спортния дух и дисциплината, през 2018 г. всяко дете, участвало редовно в съботните бягания NN Kids Run, ще получи специално изработена колекционерска гривна с талисмани за участие в 10, 20, 50, 70 и 100 бягания.

След края на всяко детско бягане, за децата ще бъдат предвидени напитка и лакомство, осигурени от партньори на 5kmRun. 

Ето и кратък списък на всички награди, които участниците ще имат възможност да получат през 2018 г.:

  • 1-во бягане: Всяко дете, което се включва в NN Kids Run за първи път ще се сдобие със светлоотразителна жилетка (носи си се задължително при всички следващи бягания!) и уникална книжка от поредицата на NN, насочена към развиване на финансовата грамотност;
  • 5-то бягане: Всяко дете, участвало в 5 бягания ще получи колекционерска гривна;
  • 10-то бягане: Всяко дете, което е участвало в 10 бягания ще получи специален талисман с цифрата 10, който гордо може да закачи на колекционерската си гривна;
  • 20-то бягане: Всяко дете,  участвало в 20 бягания, получава специален талисман с цифрата 20, който да сложи на колекционерската си гривна;
  • 50 и 100 бягания: Всяко дете, което е участвало в 50 или 100 бягания ще получи талисман за съответните си постижения;
  • Специални талисмани – 1-2 пъти в годината, на случаен принцип, NN ще избере бягания, за които ще предостави специални тематични талисмани на всички участвали деца;
  • Специална награда-изненада ще бъде предоставяне на всяко дете, което доведе свой приятел, не посещавал дотогава детските бягания NN Kids Run.

ВАЖНО! Всички участници, достигнали определен брой бягания за 2017 г., които все още не са получили своите награди, могат да заповядат всеки делничен ден в централния офис на NN България: София 1404, бул. България 49 Б, ет. 10, за да им бъдат предоставени. 

Има ли предвидени награди за децата? 2017 г.

Да, а и още как :) Нещо повече - има предвидени награди и за родителите:)

NN България (доскоро познати като ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване) са нашият партньор на детските съботни бягания на 5kmrun. С тяхна подкрепа нерестанно ни очакват нови състезания и множество награди.

Това, което NN и 5kmrun считат за важно е самото бягане – спортния дух, дисциплина и физическо здраве, които то носи на децата. Същевременно нашето желание е да поощряваме малките бегачи и техните родители, така че да ги стимулираме да участват редовно в предстоящите бягания на NN Kids Run, като увличат със себе си още и още ентусиазирани участници :)

И така, за най-редовните ни млади участници и техните родители се предвиждат множество награди, както следва:

Наградите NN Kids Run (в сила от януари 2016 г.,)

За децата:

1. Всяко дете, което участва в бягане за първи път – светлоотразителен потник и книжката „Къде растат парите“, издадена от NN и насочена към развиване на финансовата грамотност;

2. Всяко дете, участвало в 5 бягания – специална тениска с логото на NN Kids Run и цифрата 5;

3. Всяко дете, участвало в 10 бягания – раница;

4. Всяко дете участвало в 11 бягания – специална Червена гривна – полумаратон (11 бягания или 22 км., малко над 21 км. колкото официално е полумаратона)

Синя гривна – маратон (21 бягания или 42 км.)

Оранжева гривна – ултра маратон (50 бягания или изключителните 100 км.)

5. NN точкова система 2017

Всички деца, събрали мин. 100 точки до края на 2017 г. ще получат награди за постоянство и добро представяне в бяганията по време на специално събитие, организирано от NN в края на 2017 година.

За родителите:

1. Всеки родител, довел детето си на поне 3 бягания – ваучер за застрахователен продукт от NN и безплатна консултация от финансов консултант на NN.

2. Всеки родител, довел детето си на 5 бягания – часовник от NN.

NB! Наградите, с изключение на книжките и потниците, ще бъдат предоставяни всеки делничен ден в централния офис на NN на бул. България 49 Б, ет. 10.

И още:

На всяка томбола, провеждаща се след детското бягане, NN ще раздава по 15 атрактивни за децата награди, между които шапки, спортни бидончета за вода, LED гривни, светлоотразителни магнитни ленти, дъждобрани и др.

Твоята крачка е важна! NN Kids Run те очаква!

Могат ли деца на колело или тротинетки да участват?

5kmrun Kids е само бягане или ходене! Деца на колела, тротинетки, ролери или с други устройства за придвижване не се допускат!

 

Могат ли родители с деца в колички, да вземат участие в NN Kids Run?

Да, единствено и само, ако трябва да придружават дете, което бяга! Децата, които са придвижвани в количка не участват в бягането и не им се отчита резултат!

Препоръчваме, родителите с колички да бягат по-отзад (последни), от съображение за сигурност!

 

Може ли да бягаме с куче в NN Kids Run?

Не, кучета и други домашни любимци не се допускат да придружават малките участници, по време на 5kmrun Kids!

 

NN Kids Run състезание за деца ли е?

Може би много от децата ще искат да покажат своите бегачески способности, като се надпреварват със своите връстници, но като цяло NN Kids Run е за здраве, удоволствие и забавление! Ето защо ние не препоръчваме натиск от страна на родители и доброволци към децата за състезателно бягане и надпревара!

 

Малките бегачи на NN Kids Run участват ли в „Клуба на почетния легионер“?

Не, децата на  NN Kids Run, събират брой участия за различни на цвят силиконови гривни!

 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение за ANDROID

  • Get it on Google Play